Van Mierlo
Winkelmand
Vertrouwd winkelen on- en offlineVertrouwd winkelen on- en offline
Gratis verzenden vanaf €79,95Gratis verzenden vanaf €79,95
Lokale winkel met schoenmakerijLokale winkel met schoenmakerij
Voor 16.00 besteld, zelfde dag verzondenVoor 16.00 besteld, zelfde dag verzonden
14 dagen retourneren14 dagen retourneren
Gefilterd op:
  • Berkelmans
Wis selectie

Filters

Berkelmans herenschoenen

Nederlandse schoenmakers met een "groene visie" sinds 1890

1 - 20 van 20 artikelen

Berkelmans schoenen is opgericht in 1890 en het bedrijf is sindsdien gestoeld op vakmanschap en ondernemerschap. Een goede pasvorm en het waarborgen van een hoge kwaliteit staan tot op de dag van vandaag nog steeds centraal. De laatste jaren hebben de collecties een ware metamorfose ondergaan. Waar Berkelmans schoenen in het verleden doorgaans klassiek georiënteerd waren staan er nu collecties die ook casual gedragen kunnen worden en is er een luxe sneakerlijn. De ontwikkeling van deze producten gebeurd "in house" en de uitwerking in samenwerking met designers werkzaam in fabrieken in Portugal. 

Berkelmans schoenen hebben allen een naam die gerelateerd is aan de Formule 1 racerij. De kernwaarden die centraal staan in de Formule 1 zijn: passie, respect, innovatie, vastbereidenheid en uitmuntendheid. Al deze waarden kunnen wij projecteren op het merk Berkelmans. De nieuwe Formule E is hier een mooi voorbeeld van, deze razend populaire opkomende sport heeft geen CO2 uitstoot en wordt door velen gezien als de toekomst voor de racerij. Vanuit dat perspectief is nadenken over de toekomst met een "groene bril" belangrijk en hier wil Berkelmans ook graag aan bijdragen.

De passie voor schoenen ziet u terug in het merk Berkelmans. Elk model is uitvoerig doordacht en detaillering of juist het ontbreken daarvan zijn bewuste keuzes. De laatste seizoenen wordt er veel gewerkt met prints, deze prints worden op suede gedrukt en zijn makkelijk in onderhoud en blijven lang mooi. Doordat Berkelmans de technologie beheerst om dit zelf te drukken kunnen worden er ook bijpassende riemen gemaakt die exact matchen met de schoenen. 

Met een schuin oog kijkt Berkelmans naar de toekomst en ontwikkelingen binnen de schoenindustrie. Er komen nieuwe technologien aan die weer een nieuwe impuls kunnen geven aan de veranderingen binnen de branche. 

Berkelmans is vastberaden om elk seizoen weer onze Berkelmans "ambassadeurs" te verrassen met nieuwe modellen en te enthiousiasmeren voor het merk.

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met de standaard instellingen. Bekijk hier ons privacybeleid.